Partnereink

Külföldi együttműködő partnerek:

F.C.P. Ltd., Bangkok, Thaiföld


Belföldi forgalmazói egyűttműködő partnerek:

MediLine Kft:

A MEDILINE ÜZLETHÁZ KFT. Magyarország legnagyobb, legdinamikusabban fejlõdõ Gyógytermék Nagykereskedése és Diszkont áruháza. 

A cég a  nagykereskedelmen kívül gyógytermékek, étrend-kiegészítõk és kozmetikumok gyártásával (pl. Gingisol, Aminoerg), importjával (pl. Henna hajápolók) és disztribúciójával (pl. Bodyline ananász tabletta, Pedimed lábápolók) is foglalkozik.

A 3000m2-es üzletükben mint 18.000 féle termék található.

A MediLine a legfontosabb vásárlói között tudhatja, több mint 1.500 kiskereskedõn kívül az ország valamennyi gyógytermék- és gyógyszer-nagykereskedõjét, valamint a legnagyobb drogéria láncokat és számos multinacionális kereskedelmi hálózatot is.

http://www.mediline.hu

Béres Egészségtár Kft:

A Béres Egészségtár Kft. címszavakban:

 • családi tulajdonban lévő magyar vállalkozás,

• piacvezető a magyarországi fitotéka nagykereskedések között,

 • gyógyszer-nagykereskedelmi szolgáltatási és szakmai színvonalon végzi a fitotéka termékkör forgalmazását,

• stratégiájának alapköve a fitotéka termékek ismertségének és elismertségének növelése, elsősorban a gyógyszerészek, s segítségükkel a társadalom körében

, • több mint 400 beszállító 7000 terméke a termékportfolióban,

• modern raktár-technológiát alkalmazó, informatikával támogatott raktárból szolgálja ki Partnereit,

 • hetente többszöri kiszállítást végez az ország egész területén,

• országos patikalátogatói hálózatával igyekszik kielégíteni Partnerei igényeit,

• gyógyszertári asszisztensekből álló, szakképzett rendelésfelvevői szolgálattal rendelkezik,

 • az üzleti etikai normákat mindig tiszteletben tartja és ezt munkatársaitól is elvárja,

 • minden területen magasan képzett és tapasztalt kollégák szaktudására és munkájára támaszkodik.

http://beresegeszsegtar.hu

 

Herbaház- Bennovum Kft.

 HerbaHáz - az egészség áruháza

Több 10.000 termék egy helyen az egészségmegőrzéstől a szépségápolásig.

A HerbaHáz 1991 óta az ország egyik legjelentősebb gyógytermék nagykereskedőháza, ahol az egészségtudatos vásárlók, a speciális táplálkozási igényűek, a vegetáriánusok és a bio terméket igénylők is könnyen megtalálják azt, amire szükségük lehet.

A HerbaHáz több száz olyan termék referencia áruháza, melyeket különlegesen kedvező áron kínál vásárlói számára.

Ezek közé a termékek közé tartoznak a POTEMIX, a proNatura, a Napi 1 sorozat, a Gingisol, Kalmil, az Aminoerg termékcsaládok, valamint az Interherb Kft. termékei.

Kiemelt figyelmet fordítanak termékeik és szolgáltatásaik minőségére, melyet HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerük garantál, ezért megbízható minőségű és frissességű termékeket kínálnak.

 Nagy- és kiskereskedésük az ország területén több ezer kereskedő partnerrel, multinacionális kereskedelmi hálózatokkal áll kapcsolatban Budapesten és Pécsett is.

 www.herbahaz.hu

BGB Interherb Kft.

BGB Interherb Kft. gyógynövény alapú készítmények fejlesztésével, gyártásával, forgalmazásával, bio és natúr élelmiszerek értékesítésével foglalkozik. Kizárólagos jogosultsággal forgalmaz hazai és külföldi gyógytermékeket, étrend-kiegészítőket és speciális testápolási készítményeket.

Elismert kutató munkatársak segítségével fejleszt és gyárt. Saját és képviselt termékeiket szakmai felügyelet mellett forgalmazza.

Készítményeit képviseleti rendszeren és nagykereskedelmi hálózatokon keresztül juttatja el az ország gyógyszertáraiba, gyógynövény szaküzleteibe és bioboltjaiba.

www.interherb.hu

 

Siema Vital Kft.


A Siema Vital Kft üzletvezetési és marketing tanácsadéssal, valamint gyógyszeripari termékek és étrendkiegészítők forgalmazásával, illetve promociójával foglalkozik.

 Az első saját termékük a Flavogard étrendkiegészítő tabletta, amely az első magyar Pycnogenol tartalmú étrendkiegészítő. Napjainkban a Pycnogenol az egyik legkutatottabb és legismertebb természetes anyag világszerte. A Flavogard a gyógyszeripari követelményeknek megfelelően készül, kizárólagosan természetes anyagokat tartalmaz.

www.siemavital.com

www.flavogard.com