Miért a HUMEVIT?

Tisztelt Látogató!

Az emberi egészség megőrzésért tevékenyen cselekvő szakemberek elkötetelezettségével köszöntjük Önt honlapunkon.

Célunk, hogy olyan termékeket és azokhoz kapcsolódó tudományosan ellenőrzött információkat szolgáltassunk Önnek, amelyek segíthetik Önt egészsége megőrzésében, és abban is, hogy mindennapjait jobb életminőséggel és közérzettel töltse.

A honlap üzemeltetője vállalja, hogy az általa bevezett, a HUMEVIT termékcsaládhoz tartozó készítményeket különös gonddal válogatja ki és csak azokat forgalmazza, amelyek a magyarországi hatósági vizsgálat követelményeinek megfelelnek.
Ezeket a termékek külön is kiemeljük a többi közül.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a termékek alkalmazására vonatkozó előírásokat szigorúan tartsa be!  Az előírt adagolástól való eltérésből származó károsodásokért a forgalmazó nem vállalhat felelősséget.

Kérjük, hogy a magas hozzáadott értékű, hatósági követelményeknek megfelelő termékekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljanak bizalommal a honlap üzemeltetőjéhez, szakreferensünkhöz.

A honlapon található,  nem a HUMEVIT termékekre vonatkozó információkat a termékek  gyártóitól, forgalmazóitól szereztük be, azok  tartalmáért a gyártó felel.
Amennyiben e termékeket alkalmazni kívánja, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. A táplálék-kiegészítő termékek alkalmazása nem helyettesíti az orvosi konzultációt vagy az orvos által javasolt gyógyszert.

Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!