Humevit

A FORGALMAZÓ REANAL ZRT. BEMUTATÁSA

A Reanal Zrt. a minőséget működése meghatározó tényezőjének tekinti. Tevékenységünk egyik alapelve, hogy a minőségnek minden egyes döntésünkben és munkánkban megkülönböztetett figyelmet biztosítunk. Célunk, hogy hozzájáruljunk az oktatás, a kutatás, az ipar fejlődéséhez és partnereinket a munkájukhoz szükséges minőségű termékekkel lássuk el.

A Reanal Zrt. elődjét 1905-ben alapították a Seitz és Török családok Galenus Gyár néven. A vállalkozást 1933-ban az akkor már világhírű Bayer vette meg és Magyar Pharma Gyógyáru Rt.-re átkeresztelve létrehozta közismert gyógyszereinek (Aspirin, Salvarsan stb.) magyarországi gyártóbázisát.

A vállalat a háború után hadizsákmányként szovjet irányítás alá került.
1952-től magyar állami tulajdonban Zugló Vegyészeti Gyár néven ismét új profilt kezdett: megindult a finomvegyszerek gyártása. Mai nevét 1957-ben vette fel, majd 1992-ben alakult át részvénytársasággá.

A cég több, mint 100 éves múltja során számos változáson ment keresztül és komoly kihívásokkal nézett szembe.

Célunk, hogy hozzájáruljunk a magyar oktatás és egészségügy fejlődéséhez, és nemzetközi elismertség mellett növeljük részvételünket a világ finomkémiai iparában. Mindez azt is jelenti számunkra, hogy tevékenységünk szolgálja az emberek életminőségének javulását, melynek érdekében termék - portfoliónk folyamatos bővítést hajtjuk végre, különös tekintettel a humán termékek körére.

Saját termékeinken túl olyan belföldi és külföldi partnerekkel vettük fel a kapcsolatokat, akik vállalták, hogy

  • termékeik előállítása során a jelenlegi legmagasabb minőségi követelményeknek meg tudnak felelni
  • tevékenységüket a helyi hatóságok engedélyével végzik
  • készítményeik hatékonyságát vizsgálatokkal tudják alátámasztani.